Bäh. Sinne meni sekin positiivisuus ja tultiin taas ryminällä alas. Mielialani heittelee näemmä kuin pahimmallakin teini-ikäisellä eikä liene esimerkiksi tämän päiväisen perusteella käyttäytymisenikään kovin kaukana siitä iästä. Tällä kerralla iski vitutus ja turhautuminen.

Nukuin parin tunnin päiväunet, mikä jo sinänsä on minulle poikkeuksellista. En ole oikein koskaan pitänyt päivällä nukkumisesta, koska yleensä olo on fyysisesti huono sen jälkeen. Tänään on huonovointisuus kuitenkin enemmänkin henkistä. Lisäksi näin unta, mitä harvemmin sitäkään tapahtuu. Ja siellähän se Mr. I:kin vieraili. Kohtaaminen sisälsi lähinnä herttaista halailua, mutta oli se vain hirveää herätä todellisuuteen omasta sängystä, Oman Miehen vierestä.

Nyt olen tehnyt massiivisia toimintasuunnitelmia huomisillan varalle. Minut on kutsuttu pippaloihin, jotka loppuvat niihin aikoihin, kun toiset alkavat, ja nimenomaan nämä toiset ovat merkitykselliset, sillä mitä ilmeisimmin Mr. I on paikalla. Toisissa on vain se negatiivinen puoli, etten mielelläni menisi yksinäni sinne pyörimään eli käytännössä pitäisi saada Mr. I haluamaan minut sinne. Luulen, että haluaminen voisi tapahtua hyvinkin todennäköisesti, mutta se edellyttäisi jonkinlaista yhteydenpitoa eli käytännössä live-kohtaamista ennen iltaa. Lisäksi pitäisi ehkä Oikeaa Miestä vähän huijata ja sanoa ensimmäisten pippaloiden kestävän Tosi Myöhään, but that's not a big deal!